با سلام
آب آشامیدنی بسته بندی شده - ویژگیها و روشهای آزمون میکروبیولوژی
6267- سال 1398
سال 1380 باطل شده است
هدف : تعیین ویژگیها ی میکروبی ، نمونه برداری و روش های آزمون آب آشامیدنی بسته بندی شده
این استاندارد برای کلیه آب های آشامیدنی بسته بندی شده به غیر از آب معدنی طبیعی بسته بندی شده کاربرد دارد
برای مسلط شدن بر این استاندارد پیش نیاز ها یا مراجعی وجود دارد :
استاندارد به شماره 2347 روش نمونه برداری آب
استاندارد 3760-1 کیفیت آب - شمارش باکتریهای اشر شیا کلی و کلی فرم - قسمت 1 روش فیلتراسیون غشایی
استاندارد 4208 کیفیت آب نمونه برداری از آب برای آزمونهای میکروبی آیین کار
استاندارد 5271 آب - شمارش میکروارگانیسم های قابل کشت
استاندارد 6694 - آب آشامیدنی بسته بندی شده - ویژگیها
استاندارد 7724-2 کیفیت آب - جستجو و شمارش انتروکوک های روده ای - قسمت دوم روش صافی غشایی
استاندارد 8869 کیفیت آب - شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا به روش صاف کردن غشایی
برای مطالعه کامل استاندارد
فایل اصلی را به صورت رایگان دانلود کنید : کلیک دانلود رایگان